οικογενεια

Συμβουλευτικη Γονεων

Οι γονείς συχνά αναρωτιούνται για τον γονεικό τους ρόλο και για την θετική ή αρνητική επιρροή που μπορεί να έχουν προς το παιδί τους. Έχουν άγχος για το πώς θα αντιμετωπίσουν τα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν και κάποιες φορές αδυνατούν να βρουν λύσεις. Η αναγνώριση των δυνατοτήτων του αλλά και των αδυναμιών τους λειτούργει απελευθερωτικά και τους βοηθάει να λειτουργήσουν καλύτερα.

διαζυγιο

Η λύση του γάμου είναι ένα δυσάρεστο γεγονός που επηρεάζει το ζευγάρι, τα παιδιά αλλά και την ευρύτερη οικογένεια. Η αποτελεσματική διαχείριση των εντάσεων αλλά και των δυσκολιών στην επικοινωνία βοηθάει στην όσο δυνατόν πιο ομαλή μετάβαση στην νέα πραγματικότητα

συμβουλευτικη ζευγους

Αφορά ζευγάρια που προσπαθούν να ξεπεράσουν προβλήματα και διαφωνίες που σχετίζονται με την ανατροφή και διαπαιδαγώγηση των παιδιών, συγκρουσιακές σχέσεις, απομόνωση, έλλειψη ερωτικής επιθυμίας, απιστία, οικονομικά προβλήματα κ.α.

Κλείστε Ραντεβού

Σημείωση: Συμπληρώνοντας τη φόρμα στέλνετε αίτημα για ραντεβού. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο για επιβεβαίωση.

Please wait...
Επικοινωνήστε μαζί μου

Δεν είμαι Online αυτή τη στιγμή, παρακαλώ αφήστε μήνυμα και θα επικοινωνήσω το συντομότερο δυνατό.

Πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω;

Πατήστε Enter για να στείλετε μήνυμα