ενηλικοι

ατομικη συμβουλευτικη

Είναι μια δυαδική διαδικασία μεταξύ του ψυχολόγου και του πελάτη. Βάση αποτελεί η εμπιστοσύνη, η εχεμύθεια, η άνευόρων αποδοχή και η κατανόηση. Η διάρκεια μπορεί να είναι βραχεία η μακροχρόνια και αποτελεί μια σχέση συνεργασίας. Βοηθάει το άτομο να: α) Αποκτήσει μια καθαρή εικόνα του εαυτού του αλλά και του κόσμου γύρω του β) Να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που τον αποσχολούν (προσωπικά, οικογενειακά, υγεία, εργασία) και να βρεί λύσεις γ) Να ομολογήσει τους φόβους, τις σκέψεις και τα βαθύτερα συναισθήματα που κινητοποιούν τις πράξεις του δ) Να ανακαλύψει καινούργιες πτυχές του εαυτού του, να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να μάθει να αλληλεπιδρά λειτουργικά με τους γύρω.

ψυχολογικη υποστηριξη για εξαρτησεις

Δίνεται ειδική ψυχολογική υποστήριξη για ανθρώπους που παρουσιάζουν εξαρτήσεις από ναρκωτικά και αλκοόλ. Σημαντική είναι η συμμετοχή του οικογενειακού περιβάλλοντος. Υπάρχει, όταν κρίνεται απαραίτητο, συνεργασία με ψυχίατρο.

Κλείστε Ραντεβού

Σημείωση: Συμπληρώνοντας τη φόρμα στέλνετε αίτημα για ραντεβού. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο για επιβεβαίωση.

Please wait...
Επικοινωνήστε μαζί μου

Δεν είμαι Online αυτή τη στιγμή, παρακαλώ αφήστε μήνυμα και θα επικοινωνήσω το συντομότερο δυνατό.

Πως μπορώ να σας εξυπηρετήσω;

Πατήστε Enter για να στείλετε μήνυμα